2toDrive

Geslaagden
0 +
Begin vandaag met 2toDrive In 9 Stappen
2toDrive

Begin Eerder met Rijlessen bij Rijschool Niro

Wil jij eerder beginnen met rijlessen en sneller je rijbewijs halen? Dankzij het 2toDrive programma kun je al vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen bij Rijschool Niro. Dit programma biedt jongeren de mogelijkheid om op jongere leeftijd ervaring op te doen achter het stuur, onder begeleiding van een coach.

Wat is 2toDrive?

2toDrive is een initiatief van de Nederlandse overheid dat jongeren in staat stelt om al vanaf 16,5 jaar te beginnen met rijlessen. Hierdoor kun je vanaf je 17e verjaardag het praktijkexamen afleggen en, als je slaagt, tot je 18e verjaardag onder begeleiding van een coach autorijden. Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

HOE

Hoe werkt 2toDrive?

  1. Start met rijlessen: Vanaf 16,5 jaar kun je starten met rijlessen bij Rijschool Niro.
  2. Onze ervaren instructeur helpt je veilig en vertrouwd te worden achter het stuur.
  3. Theorie-examen: Je kunt vanaf 16 jaar je theorie-examen halen. Dit certificaat is 1,5 jaar geldig.
  4. Praktijkexamen: Op je 17e verjaardag mag je praktijkexamen doen. Bij succes ontvang je je rijbewijs.
  5. Begeleid rijden: Tot je 18e verjaardag rijd je onder begeleiding van een coach, zoals een ouder of verzorger. Dit zorgt ervoor dat je in een veilige omgeving meer rijervaring opdoet.

Waarom kiezen voor 2toDrive bij Rijschool Niro?

Vroege start: Begin al op jonge leeftijd met het ontwikkelen van je rijvaardigheden.
Professionele begeleiding: Onze instructeurs zijn ervaren en geduldig, en helpen je stap voor stap naar je rijbewijs.
Veiligheid voorop: Door te rijden onder begeleiding van een coach, kun je in een veilige omgeving wennen aan het verkeer.
Flexibiliteit: We bieden lessen aan op tijden die jou het beste uitkomen, zodat je rijlessen kunt combineren met school en andere activiteiten.

Geslaagden
0 +
Reviews
0
Slaginspercentage
0 %
Jaar ervaring
0
ONZE INSTRUCTEUR

Maak Kennis met Onze Ervaren Instructeur: Behzad

Bij Rijschool Niro hebben we het voorrecht om Behzad Majidzadah als onze ervaren instructeur te hebben. Met een passie voor rijonderwijs en meer dan 22 jaar ervaring, is Behzad een waardevolle aanwinst voor ons team en een bron van vertrouwen voor onze leerlingen.

Behzad staat bekend om zijn geduldige en gestructureerde benadering van rijles. Hij begrijpt de unieke uitdagingen waarmee elke leerling wordt geconfronteerd en past zijn instructie aan om optimaal aan te sluiten bij individuele leerstijlen. Zijn kalme en professionele houding zorgt ervoor dat leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens elke rijles, ongeacht hun ervaringsniveau.

Als ervaren instructeur biedt Behzad niet alleen technische vaardigheden aan, maar ook waardevolle inzichten en tips voor veilig rijden in verschillende verkeerssituaties. Hij is toegewijd aan het niet alleen voorbereiden van zijn leerlingen op het rijexamen, maar ook aan het ontwikkelen van hun vertrouwen om zelfverzekerd de weg op te gaan na het behalen van hun rijbewijs.

Behzad en Rijschool Niro zijn er trots op om een hoogwaardige rijopleiding te bieden in Utrecht, met een focus op uitmuntendheid, veiligheid en klanttevredenheid. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en een les te boeken bij Rijschool Niro, zodat ook jij kunt profiteren van zijn expertise en begeleiding op weg naar rijvaardigheid

Automaat Rijlessen

We bieden je de mogelijkheid om rijlessen te volgen in een automaat. Onze automaat rijlessen worden gegeven in een Opel Corsa Elegance uit 2022.
Boek een proefles

Schakel Rijlessen

Bij Rijschool Niro bieden we jou de kans om te leren rijden in een schakelauto, perfect voor degenen die volledige controle willen hebben over hun voertuig. Onze schakel rijlessen worden gegeven in een gloednieuwe Kia ProCeed uit 2022
Boek een proefles
WIE ZIJN WIJ

Wie Zijn Wij? Ontmoet Rijschool Niro in Utrecht

Bij Rijschool Niro in Utrecht staan we bekend om onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Met meer dan twee decennia ervaring bieden we niet alleen rijlessen aan, maar ook een leerervaring die gericht is op jouw specifieke behoeften. Onze ervaren instructeurs, zoals Behzad Majidzada, zijn er om je te begeleiden door middel van geduldige en professionele instructie. Of je nu leert in een automaat of een schakelauto, onze moderne lesvoertuigen en flexibele lesuren zorgen ervoor dat je op een comfortabele en efficiënte manier je rijvaardigheden kunt ontwikkelen. Bij Rijschool Niro streven we ernaar om niet alleen te zorgen dat je slaagt voor je rijexamen, maar ook om je klaar te stomen voor veilig en zelfverzekerd rijden in allerlei verkeersomstandigheden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen je rijdoelen te bereiken.

Start Vandaag Nog met Je Rijles bij Rijschool Niro - Boek Nu Je Proefles!

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar het behalen van je rijbewijs? Bij Rijschool Niro bieden we jou de kans om te leren rijden onder begeleiding van ervaren instructeurs zoals Behzad. Of je nu volledig nieuw bent in het verkeer of je vaardigheden wilt verfijnen, wij bieden een professionele en persoonlijke aanpak die is afgestemd op jouw behoeften.

Door nu een proefles te boeken, kun je niet alleen kennismaken met onze lesmethode en instructeur, maar ook een eerste stap zetten richting veilig en zelfverzekerd autorijden. Rijschool Niro staat klaar om jou te ondersteunen tijdens dit spannende leerproces, en wij streven ernaar om jou te helpen slagen voor je rijexamen en zelfstandig de weg op te gaan.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op om je proefles te plannen. Rijschool Niro staat voor je klaar om je te begeleiden naar succes op de weg!

Telefoonnummer

06 524 730 05

Geslaagden
0 +