Over ons

Geslaagden
0 +
Ontdek RIS: Rijopleiding in Stappen bij Rijschool Niro in Utrecht!
Over Rijschool Niro

Over Ons: Rijschool Niro, Jouw Partner in Rijopleidingen

” Rijschool Niro heeft me uitstekend geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. De instructeurs zijn geduldig en professioneel, en de lessen waren goed gestructureerd. Ik zou Rijschool Niro zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare rijschool in Utrecht.” 

Sandra uit Utrecht

Welkom bij Rijschool Niro, waar we al meer dan 22 jaar expertise in rijopleidingen combineren met een toewijding aan uitstekende service. Onze missie is om jou niet alleen voor te bereiden op het rijexamen, maar ook om je zelfvertrouwen te geven op de weg. Met ervaren instructeurs, moderne lesauto’s en een persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat jouw leerervaring bij ons zowel educatief als plezierig is. Ontdek hoe Rijschool Niro jou kan helpen om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan.

Machtiging opleider link

Uw gezondheidsverklaring link

OVER ONS

Over Ons: Rijschool Niro in Utrecht

Welkom bij Rijschool Niro in Utrecht, waar we ons al jarenlang inzetten voor het opleiden van zelfverzekerde en veilige bestuurders. Onze rijschool onderscheidt zich door ervaren instructeurs, moderne lesauto’s en een persoonlijke aanpak die gericht is op jouw individuele leerbehoeften. Of je nu kiest voor automaat of schakelrijlessen, wij staan garant voor professionele begeleiding en een gestructureerd leertraject. Bij Rijschool Niro streven we ernaar om niet alleen te helpen bij het behalen van je rijbewijs, maar ook om je vertrouwen te geven op de weg. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom wij de ideale keuze zijn voor jouw rijopleiding.

 

 

 

Geslaagden
0 +
Reviews
0
Slaginspercentage
0 %
Jaar ervaring
0
ONZE INSTRUCTEUR

Maak Kennis met Onze Ervaren Instructeur: Behzad

Bij Rijschool Niro hebben we het voorrecht om Behzad Majidzadah als onze ervaren instructeur te hebben. Met een passie voor rijonderwijs en meer dan 22 jaar ervaring, is Behzad een waardevolle aanwinst voor ons team en een bron van vertrouwen voor onze leerlingen.

Behzad staat bekend om zijn geduldige en gestructureerde benadering van rijles. Hij begrijpt de unieke uitdagingen waarmee elke leerling wordt geconfronteerd en past zijn instructie aan om optimaal aan te sluiten bij individuele leerstijlen. Zijn kalme en professionele houding zorgt ervoor dat leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens elke rijles, ongeacht hun ervaringsniveau.

Als ervaren instructeur biedt Behzad niet alleen technische vaardigheden aan, maar ook waardevolle inzichten en tips voor veilig rijden in verschillende verkeerssituaties. Hij is toegewijd aan het niet alleen voorbereiden van zijn leerlingen op het rijexamen, maar ook aan het ontwikkelen van hun vertrouwen om zelfverzekerd de weg op te gaan na het behalen van hun rijbewijs.

Behzad en Rijschool Niro zijn er trots op om een hoogwaardige rijopleiding te bieden in Utrecht, met een focus op uitmuntendheid, veiligheid en klanttevredenheid. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en een les te boeken bij Rijschool Niro, zodat ook jij kunt profiteren van zijn expertise en begeleiding op weg naar rijvaardigheid

Automaat Rijlessen

We bieden je de mogelijkheid om rijlessen te volgen in een automaat. Onze automaat rijlessen worden gegeven in een Opel Corsa Elegance uit 2022.
Boek een proefles

Schakel Rijlessen

Bij Rijschool Niro bieden we jou de kans om te leren rijden in een schakelauto, perfect voor degenen die volledige controle willen hebben over hun voertuig. Onze schakel rijlessen worden gegeven in een gloednieuwe Kia ProCeed uit 2022
Boek een proefles
WIE ZIJN WIJ

Wie Zijn Wij? Ontmoet Rijschool Niro in Utrecht

Bij Rijschool Niro in Utrecht staan we bekend om onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Met meer dan twee decennia ervaring bieden we niet alleen rijlessen aan, maar ook een leerervaring die gericht is op jouw specifieke behoeften. Onze ervaren instructeurs, zoals Behzad Majidzada, zijn er om je te begeleiden door middel van geduldige en professionele instructie. Of je nu leert in een automaat of een schakelauto, onze moderne lesvoertuigen en flexibele lesuren zorgen ervoor dat je op een comfortabele en efficiënte manier je rijvaardigheden kunt ontwikkelen. Bij Rijschool Niro streven we ernaar om niet alleen te zorgen dat je slaagt voor je rijexamen, maar ook om je klaar te stomen voor veilig en zelfverzekerd rijden in allerlei verkeersomstandigheden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen je rijdoelen te bereiken.

Start Vandaag Nog met Je Rijles bij Rijschool Niro - Boek Nu Je Proefles!

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar het behalen van je rijbewijs? Bij Rijschool Niro bieden we jou de kans om te leren rijden onder begeleiding van ervaren instructeurs zoals Behzad. Of je nu volledig nieuw bent in het verkeer of je vaardigheden wilt verfijnen, wij bieden een professionele en persoonlijke aanpak die is afgestemd op jouw behoeften.

Door nu een proefles te boeken, kun je niet alleen kennismaken met onze lesmethode en instructeur, maar ook een eerste stap zetten richting veilig en zelfverzekerd autorijden. Rijschool Niro staat klaar om jou te ondersteunen tijdens dit spannende leerproces, en wij streven ernaar om jou te helpen slagen voor je rijexamen en zelfstandig de weg op te gaan.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op om je proefles te plannen. Rijschool Niro staat voor je klaar om je te begeleiden naar succes op de weg!

Telefoonnummer

06 524 730 05

Geslaagden
0 +